Vores mission er at skabe bedre bilister,
sikker trafik og miljørigtig kørsel

Fordele køreskoler/kørelærere

Køb ubegrænset teoriprøver til dine elever.

For kun kr. 40,- kan du købe 3 måneders adgangskoder til dine elever. Dine elever får ubegrænset adgang til teoriprøver, personlig evaluering med skræddersyet teoriundervisningslektioner, som sammensættes på baggrund af præstation.
Du får oversigt over dine elevers arbejde, hurtigt og enkelt overblik over den enkelte elevs stærke og svage sider. Mulighed for at tilbyde dine elever et moderne og opdateret supplement til din undervisning.

Kontakt os for mere information på info@bedrebilist.dk
Hvorfor Bedrebilist
Der er flere fordele ved at benytte BedreBilist.dk. Du får som kørelærer din egen oversigtsside, hvor du kan registrere og administrere dine elever, oprette hold og følge elevernes udvikling. Du kan se, hvilke teoriundervisningslektioner de har gennemført, hvad der er deres stærke og svage sider, hvad de har fået i karakter, hvor mange teoriprøver de har gennemført, og se hvornår de skønnes klar til at bestå teoriprøven.Teoriundervisningen på bedrebilist.dk

Hver teoriundervisningslektion er interaktiv med indbyggede kontrolspørgsmål, og eleverne får karakter efter hver gennemført lektion i forhold til hvordan de har klaret sig. Teoriundervisningslektionerne på bedrebilist.dk kan anvendes som online undervisning med behørig personlig undervisning i tillæg i henhold til lovgivningen. Du kan også anvende undervisningen som supplement til tavleundervisning, så eleverne i deres fritid bliver bedre til teoridelen i køreuddannelsen.

Teoriprøverne på bedrebilist.dk

Eleverne får mulighed for at øve sig i et ubegrænset antal teoriprøver, og efter hver prøve får de karakter, og de kan se, hvad de har svaret rigtigt og forkert på og hvorfor de evt. har svaret forkert. Systemet er så intelligent, at eleven efter hver teoriprøve også får mulighed for at gennemføre en skræddersyet teoriundervisningslektion, som kun består af de områder de har svaret forkert på. Herved kan eleven fokusere på de dele i undervisningen, som de ikke har forstået korrekt.